Това е стандартна процедура за хора, които не изпълняват окончателни

...
 Това е стандартна процедура за хора, които не изпълняват окончателни
Коментари Харесай

Кирил Добрев обясни защо викат Нинова на разпит frognews.bg

 

„ Това е общоприета процедура за хора, които не извършват дефинитивни правосъдни решения. След като бях изключен, поради фалшификации в описи и поради това, че нямах право да се защитя, съдът ме върна като член на Националния съвет. Нямах сигнал да участвам, второ - не присъствах в листата. Г-н Свиленски разгласи, че повода е техническа. Тогава се включи госпожа Алексова и изясни, че законите в страната не важат в Българска социалистическа партия. Г-жа Нинова помоли да не вземам участие в гласуването. Единственото нещо, което му остава на човек с нарушени права, е да подаде тъжба в полиция и прокуратура “, изясни той пред Bulgaria ON AIR.

 

„ Аз съм член на Българска социалистическа партия и на Националния съвет. Някой ми пречи да извършвам своите функционалности като подобен. Няма никаква драма. Г-жа Нинова, в случай че не се тормози, може да даде на полиция и прокуратура всички документи и стенограмата. Имах няколко изявления да запитвам като какъв съм в залата, никой не съумя да ми изясни. Не ми беше дадена опция да вземам участие в гласуванията “, сподели още Кирил Добрев.

 

„ Тук са хора, които са единствено от няколко месеца. Ще им отнеме доста време, до момента в който схванат тайните на „ Позитано “, посочи социалистът.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР